Κορωνοϊός - Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία

Κορωνοϊός - Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία Facebook Twitter
Μήνυση κατά πιστής που παραβίασε μέτρο στις εκκλησίες για τον κορωνοϊό - EUROKINISSI
0

Μήνυση σε βάρος 67χρονης γυναίκας κατέθεσε χθες, Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του magnesianews.gr, ο αρχιμανδρίτης κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης καθόσον η 67χρονη εισήλθε κατά παράβαση των οδηγιών εντός του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής κατά τη διάρκεια τέλεσης της θείας λειτουργίας που τελούνταν κεκλεισμένων θυρών.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα αποφασίστηκε από την κυβέρνηση η αναστολή των λειτουργιών σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας, με τις εκκλησίες να παραμένουν ανοιχτές μόνο για ατομική προσευχή.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM