Κορωνοϊός - Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία

Κορωνοϊός - Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη θεία λειτουργία Facebook Twitter
Μήνυση κατά πιστής που παραβίασε μέτρο στις εκκλησίες για τον κορωνοϊό - EUROKINISSI
0

Μήνυση σε βάρος 67χρονης γυναίκας κατέθεσε χθες, Κυριακή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του magnesianews.gr, ο αρχιμανδρίτης κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης καθόσον η 67χρονη εισήλθε κατά παράβαση των οδηγιών εντός του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής κατά τη διάρκεια τέλεσης της θείας λειτουργίας που τελούνταν κεκλεισμένων θυρών.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα αποφασίστηκε από την κυβέρνηση η αναστολή των λειτουργιών σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας, με τις εκκλησίες να παραμένουν ανοιχτές μόνο για ατομική προσευχή.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM