Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο- Γιατρός βρέθηκε θετικός

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο- Γιατρός βρέθηκε θετικός Facebook Twitter
Σε καραντίνα 21 εργαζόμενοι του Ιπποκρατείου (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Συνολικά 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών τέθηκαν σε καραντίνα, στο σπίτι τους, καθώς γιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για 11 νοσηλευτές και 10 γιατρούς της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, οι οποίοι είναι σε κατ'οίκον περιορισμό. Η απόφαση ελήφθη γιατί γιατρός της κλινικής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα ή να έχει ταξιδέψει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι εργαζόμενοι που είναι σε κατ' οίκον περιορισμό είναι όλοι καλά στην υγεία τους και δεν εμφανίζουν συμπτώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ανάμεσά τους είναι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Η Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Ιπποκρατείου έκλεισε για επτά ημέρες, προκειμένου να γίνει απολύμανση. Οι λίγοι ασθενείς που νοσηλεύονταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλες κλινικές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM