Γεωργιάδης: Μην πάτε όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ - Αποθέματα άνω των τριών μηνών

Γεωργιάδης: Μην πάτε όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ - Αποθέματα άνω των τριών μηνών Facebook Twitter
0

Να μην πηγαίνουν όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ κάλεσε τους πολίτες ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως υπάρχουν αποθέματα τροφίμων για πάνω από τρεις μήνες.

Η χώρα δίνει μία τεράστια μάχη ώστε να μειώσει τον ρυθμό μετάδοσης του ιού, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, που απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ και να κινδυνεύουν από τον συνωστισμό να κολλήσουν τον κορωνοϊό, καθώς τα αποθέματα τροφίμων της χώρας επαρκούν.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνετε όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ. Γιατί δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ως προς την επάρκεια των τροφίμων. Τα αποθέματα της χώρας είναι άνω των 3 μηνών. Κάθε μέρα τα σούπερ μάρκετ θα έχουν τροφοδοσία. Άρα το να πηγαίνετε στο σούπερ εκτός από επικίνδυνο, ανεύθυνο και αχρείαστο», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM