Ρόδος: Αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω καιρού -Έκανε 3 προσπάθειες

Ρόδος: Αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω καιρού -Έκανε 3 προσπάθειες Facebook Twitter
Αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Ρόδο, επέστρεψε στην Αθήνα
0

Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες αεροπλάνου που δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Ρόδο, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, με συνέπεια να επιστρέψει στην Αθήνα.

Πρόκειται για την πτήση της Aegean OA204 από την Αθήνα με προορισμό τη Ρόδο. Το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο και ο πιλότος επιχείρησε τρεις φορές προσγείωση. Τελικά όμως, το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12vima.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο σήμερα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ. Από το πρωί σήμερα σημειώθηκαν βροχές κυρίως στα νότια και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, ενώ καταιγίδες εκδηλώθηκαν στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα ήταν κατά τόπους ισχυρά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μέσα σε 2,5 ώρες έπεσαν περίπου 106 χιλιοστά βροχής στους Φούρνους, σύμφωνα με το meteo, τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM