Ο Μπουτάρης κερνάει και τα επόμενα.

Ο Μπουτάρης κερνάει και τα επόμενα. Facebook Twitter
0

Το σίγουρο είναι ότι δύο (τουλάχιστον) θεσμικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης, θα αισθάνονται περισσότερο άβολα, μετά και τις νέες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη,αυτή τη φορά στη ΝΕΤ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο του κρατικού καναλιού τάχθηκε υπέρ της τέλεσης γάμων ομοφυλοφίλων, εφόσον το επιτρέπει ο νόμος, λέγοντας χαρακτηριστικά "ορισμένα θέματα, τα οποία είναι ταμπού, τα μεγαλοποιούμε χωρίς λόγο". Σχολιάζοντας τη δήλωση του Παναγιώτης Ψωμιάδη "εγώ δεν κάνω γκέι πολιτική", ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει τι θα πει γκέι πολιτική τονίζοντας "είναι μια ομάδα ανθρώπων με τις δικές τους επιλογές που καλά κάνουν και τις έχουν, δικαίωμα τους είναι, και εγώ ως Δήμαρχος έχω υποχρέωση να τους διευκολύνω, μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας. "Θα κάνω γκέι γάμους, εφόσον μου το επιτρέπει ο νόμος" επέμεινε ο κύριος Μπουτάρης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τάχθηκε υπέρ της κατασκευής μικρών τζαμιών στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά "Είμαι υπέρ του να υπάρχουν χώροι λατρείας αξιοπρεπείς. Είναι προσβλητικό να περιφρονούμε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις αλλοθρήσκων και να τους στερούμε την δυνατότητα να πιστέψουν όπως αυτοί θέλουν-και όχι όπως θέλουμε εμείς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM