Καλλιθέα: Συναγερμός μετά από διαρροή αερίου

Καλλιθέα: Συναγερμός μετά από διαρροή αερίου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καλλιθέα, στο ύψος της γέφυρας Λάμπρου Κατσώνη στη Λεωφόρο Συγγρού, μετά από πληροφορίες για διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή φυσικού αερίου προκλήθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού Σόλωνος 6. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική με ένα όχημα, αλλά και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ένα περιπολικό της αστυνομίας απέκλεισε δρόμους απαγορεύοντας την διέλευση. Συγκεκριμένα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους: Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας και τον παράδρομο της Συγγρού.

Οι Αρχές δίνουν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί. Στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της ΔΕΦΑ που είναι αρμόδια για τέτοια ζητήματα, ενώ συνεχώς ενισχύονται οι δυνάμεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM