Αναστέλλει τις 48ωρες απεργίες η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Αναστέλλει τις 48ωρες απεργίες η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Facebook Twitter
eurokinissi
1

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σε ανακοίνωση της η συνομοσπονδία αναφέρει ότι: «Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στις πολιτικές που ανατρέπουν τα εργατικά δικαιώματα και καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά και ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Ο αγώνας μας θα έχει διάρκεια, θα είναι μακροχρόνιος απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ γιατί το εργατικό κίνημα στον Όμιλο ΔΕΗ υποστηρίζει με συνέπεια τον κεντρικό και αποφασιστικό ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΗ, στην ανάκαμψη της χώρας μετά τη δεκαετή οικονομική κρίση.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και αυτό που χρειάζεται είναι ενότητα».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM