Διαψεύδει η πλοιοκτήτρια εταιρεία ότι το δεξαμενόπλοιο Bouboulina ρύπανε τις ακτές της Βραζιλίας

Διαψεύδει η πλοιοκτήτρια εταιρεία ότι το δεξαμενόπλοιο Bouboulina ρύπανε τις ακτές της Βραζιλίας Facebook Twitter
0

Διαψεύδει η πλοιοκτήτρια εταιρεία DELTA TANKERS LTD. οποιαδήποτε ανάμιξη τάνκερ συμφερόντων της σε περιστατικό περιβαλλοντικής ρύπανσης στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «η DELTA TANKERS LTD., διαχειρίστρια εταιρεία του υπό Ελληνική σημαία δεξαμενοπλοίου "BOUBOULINA" , διευκρινίζει ότι καμία δημόσια αρχή της Βραζιλίας δεν ήρθε ποτέ σε επαφή, είτε με την ίδια την εταιρεία είτε με το συγκεκριμένο πλοίο, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την πετρελαιοκηλίδα που εμφανίστηκε στις βραζιλιανές ακτές στο τέλος του καλοκαιριού».

Παραλλήλως, η εταιρεία σημειώνει ότι «το "ΒOUBOULINA" αναχώρησε πλήρες φορτίου από τη Βενεζουέλα, στις 19 Ιουλίου του 2019, με κατεύθυνση το λιμάνι Melaka της Μαλαισίας. Το πλοίο έφτασε στον προορισμό του χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και ξεφόρτωσε το σύνολο του φορτίου του, χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή απώλεια».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM