Μέγαρα: Απολογείται την Τρίτη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας

Μέγαρα: Απολογείται την Τρίτη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας Facebook Twitter
Eurokinissι/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 51χρονος, που παραδόθηκε στις Αρχές για τη δολοφονία του κουνιάδου του και τον τραυματισμό της συζύγου του θύματος στα Μέγαρα.

Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε χθες σε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του ανδρόγυνου. Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης διέφυγε και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Τελικά ο ίδιος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην ΥΑΔΑ, λίγο μετά τις 11:30 μ.μ. Ο 48χρονος γιατρός κατέληξε νεκρός στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο LiFO.gr, αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (ΥΑΔΑ) , όπου παραδόθηκε ο φερόμενος δράστης, είπε πως ο άνδρας «ήταν σε σύγχυση (...) λέει πως δεν θυμάται τίποτα», ενώ άφαντο παραμένει το όπλο του αιματηρού περιστατικού. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM