Παύλος Μαρινάκης: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Παύλος Μαρινάκης: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Facebook Twitter
0

O Παύλος Μαρινάκης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μετά τη διαδικασία στο 12ο Συνέδριο.

Η υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη συγκέντρωσε τις υπογραφές του 87% των συνέδρων.

Μετά τη διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους Εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, και διαπιστώθηκε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ήταν αυτή του Παύλου Μαρινάκη.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 35 εδ. γ' του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, το οποίο ορίζει ότι «σε περίπτωση που ο αριθμός υποψηφιοτήτων ισούται με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων, δεν πραγματοποιείται εκλογική διαδικασία αλλά ο/η υποψήφιος/α ή οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από την αρμόδια για την εν λόγω εκλογική διαδικασία ΚΕΦΕ», ανακοινώνεται ότι νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παύλος Μαρινάκης.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες και όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν σήμερα και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν. Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία».

Ο Πατρινός δικηγόρος έγινε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ


Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης. Είναι εγγονός του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ και παλαίμαχου νομικού Παύλου Μαρινάκη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM