Σε ποιους δήμους δίνεται παράταση - αναστολή καταβολής οφειλών στην εφορία

Σε ποιους δήμους δίνεται παράταση - αναστολή καταβολής οφειλών στην εφορία Facebook Twitter
0

Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις ΔΟΥ μέχρι τις 10-1-2020, στους δήμους που επλήγησαν από τις μεγάλες φυσικές καταστροφές, προβλέπεται με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Πρόκειται για τους δήμους Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας, Σιθωνίας, Κασσάνδρας και Αριστοτέλη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τους δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι μια οφειλόμενη και αυτονόητη ρύθμιση για τις συγκεκριμένες περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή των συγκεκριμένων περιοχών, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εκτινάσσει τις τιμές της ενέργειας

Οικονομία / Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εκτινάσσει τις τιμές της ενέργειας

Καθώς οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύονται και οι επιθέσεις στα Στενά του Ορμούζ συνεχίζονται, οι ΗΠΑ επιτρέπουν προσωρινά την αγορά ρωσικού πετρελαίου εν πλω
THE LIFO TEAM