Πέτσας: Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς

Πέτσας: Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε δήλωσή του μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην Αττική. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη δήλωσή του λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής ανέφερε ότι υπάρχουν επιβεβαιωμένες καταρρεύσεις δύο κτιρίων στη Δραπετσώνα και τα Πετράλωνα και πληροφορίες για φθορές σε κτίρια στον Πειραιά, στην περιφερειακή του Αιγάλεω. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όπως ήδη γνωρίζετε στις 14:13 πρώτα λεπτά σημειώθηκε σεισμός 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ 23 χιλιομέτρων δυτικά της Αθήνας στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς. Υπάρχουν επιβεβαιωμένες αναφορές για κατάρρευση παλαιάς οικίας στη Δραπετσώνα και φθορές έχουν σημειωθεί σε προσόψεις οικιών και στον Πειραιά στην περιφερειακή στο Αιγάλεω και στο Μοναστηράκι.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ .Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας λειτουργούν αλλά λόγω υπερφόρτωσης υπήρξαν πρόσκαιρα προβλήματα Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση. Από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Χρυσοχοΐδης και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκονται στο κέντρο συντονισμού και συντονίζουν όλες απαραίτητες ενέργειες.

Ο Πρωθυπουργός είναι στο γραφείο του και ενημερώνεται συνεχώς. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει τεθεί σε ετοιμότητα. Συνιστώ ψυχραιμία.Στην Ελλάδα τα γνωρίζουμε από σεισμούς και καλώ όλους τους πολίτες να ενημερώνονται και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους». ανέφερε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM