Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ηλικιωμένος για το θάνατο 19χρονου φαντάρου σε τροχαίο

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη ηλικιωμένος για το θάνατο 19χρονου φαντάρου σε τροχαίο Facebook Twitter
1

Οι αστυνομικές αρχές στο Μεσολόγγι προχώρησαν στη σύλληψη ενός 77χρονου για τον θάνατο του 19χρονου φαντάρου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, ο 19χρονος είχε πάρει άδεια για να πάει να ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και το πρωί της Κυριακής των εκλογών, ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου άνδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Ειδικότερα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον 19χρονο, που βρισκόταν πάνω στο δίκυκλό του. Το αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός φαντάρος να καταλήξει σε ένα αυλάκι, όπου και έχασε την ζωή του.

Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο του τροχαίου στις 09:30 το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να ανασύρει τον 19χρονο από το χαντάκι, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο νεαρός οπλίτης ανασύρθηκε τελικά νεκρός. 

Ο 19χρονος διακομίσθηκε αρχικά Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 77χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε τελικά από τις αρχές και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Πηγή: www.lifo.gr"Τον παράτησε εκεί και είναι από αμέλεια και πλημμέλημα.Είναι αμέλεια να παρατάς κάποιων που έχεις χτυπήσει και ίσως ζήσει αν καλέσεις το ΕΚΑΒ;