ΦΩΤΙΕΣ

Αποστάσεις Γεροβασίλη από τον νέο Ποινικό Κώδικα: «Έχει προβλήματα η πρόταση»

Αποστάσεις Γεροβασίλη από τον νέο Ποινικό Κώδικα: «Έχει προβλήματα η πρόταση» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αποστάσεις από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη όσον αφορά το προσχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα. 

Όπως είπε σε εκδήλωση των αστυνομικών το μεσημέρι της Πέμπτης στο υπουργείο, «έχει προβλήματα που πρέπει να εξετάσουμε και να διορθώσουμε».

Παράλληλα η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα άφησε αιχμές για όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης για τις μολότοφ λέγοντας: «Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μερικές φορές οι αστυνομικοί καλούνται να αντιμετωπίσουν και κάποιους που κάνουν ασκήσεις με εκρηκτικά πάνω τους και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση».

Χθες, ο Νίκος Φίλης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα είναι στη διαδικασία της διαβούλευσης και ως εκ τούτου δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μίλησε για προβληματικές διατάξεις που δεν έπρεπε να τεθούν σε διαβούλευση χωρίς να έχει γίνει επεξεργασία πρώτα από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Πολιτική
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ