Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο Facebook Twitter
0

Με θέμα την προετοιμασία για τις ευρωεκλογές, συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στα γραφεία του κόμματος και εκτός απρόοπτου θα έχουμε λίγο αργότερα και την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα ανακοινωθούν περίπου οι 15 υποψήφιοι από τους 42.

Τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» είναι αυτά των τεσσάρων ευρωβουλευτών ∆ηµήτρη Παπαδηµούλη, Στέλιο Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα και Παναγιώτη Κουρουµπλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί και στα εκτός ΣΥΡΙΖΑ ονόματα υποψηφίων τα οποία θα είναι από το χώρο του αθλητισμού ή της δημοσιογραφίας.

Ο Γιάννη Μουζάλας, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και η ιστορικός Μαρία Ρεπούση είναι επίσης τρία ονόματα που εμφανίζονται στα σενάρια των δημοσιευμάτων για την ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν και τους Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου (πρώην αντιπρόεδρος Περιφέρειας Αττικής εκλεγμένη με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού και κόρη του Δημήτρη Τσάτσου), Μυρσίνη Λοϊζου (γραφίστρια, κόρη του Μάνου Λοϊζου) και Γιόνους Μουχαμεντί (πρόεδρος του ελληνικού Φόρουμ Μετανάστευσης).

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM