Κατέρρευσε γερανός σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Ιταλία

Κατέρρευσε γερανός σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Ιταλία Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
0

Γερανός που βρισκόταν σε υπεράκτια εξέδρα άντλησης πετρελαίου της εταιρείας Eni κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι και να αγνοείται ο χειριστής του, ανακοίνωσε η ιταλική πετρελαϊκή εταιρεία.

Ο γερανός βρισκόταν σε λειτουργία στην εξέδρα Barbara F, 60 χιλιόμετρα ανοικτά της Ανκόνα, όταν ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα πλοίο εφοδιασμού και να τραυματίσει δύο ανθρώπους που επέβαιναν σε αυτό προτού καταλήξει στη θάλασσα, επεσήμανε η Eni σε σύντομη ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό του χειριστή του γερανού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM