ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μαφία Κορυδαλλού: Νέα στοιχεία για τα συμβόλαια θανάτου πίσω από τα κάγκελα

Μαφία Κορυδαλλού: Νέα στοιχεία για τα συμβόλαια θανάτου πίσω από τα κάγκελα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μαφία στις φυλακές Κορυδαλλού, που είχε διευρύνει τη δράση της και σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα, αναλαμβάνοντας συμβόλαια θανάτου και άλλα προσχεδιασμένα εγκλήματα. 

Το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, συνεργαζόταν και με έγκλειστους άλλων φυλακών, ζητώντας τη συνδρομή σεσημασμένων που καταζητούνταν ή είχαν καταδικαστεί για βαρύτατα εγκλήματα. 

Όπως μάλιστα μεταδίδει η εφημερίδα «Έθνος», ο εγκέφαλος του κυκλώματος στον Κορυδαλλό, αναζητούσε πρόσφατα κάποιον πρόθυμο εγκληματία να εκτελέσει ένα συμβόλαιο θανάτου.

Τελικά ένας κατάδικος που συνεργαζόταν με τον ληστή των σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια και είχε εγκλειστεί στις φυλακές Δομοκού, επικοινώνησε με τον εγκέφαλο της σπείρας μέσω ενός Βούλγαρου, επίσης έγκλειστου. 

Το κωδικοποιημένο μήνυμα ήταν το εξής: «Φίλε, έχω ξεμείνει από δάχτυλα και ψήστη και θέλω έναν για ένα πακιστανικό κοτόπουλο. Άμα γίνει καλά η δουλειά, θα πάρει 30.000€ κι έχω πολλά κοτόπουλα ακόμα».


Ο Αλβανός εκτελεστής, έλαβε τελικώς το πράσινο φως για το έγκλημα: «Όταν θα είσαι έτοιμος θα πρέπει να πας στην Άμφισσα, θα σου πω πού θα βρεις φάκελο με οδηγίες, θα σου έχω και καινούριο σιδερικό, μία στο κεφάλι θα δώσεις στο κοτόπουλο και θα πετάξεις το σιδερικό στη θάλασσα».

Η συνομιλία κινητοποίησε την αντιτρομοκρατική, που εντόπισε τον Αλβανό πριν από περίπου τρία 24ωρα και τον συνέλαβε στη Χίο.

Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, 23.000€ σε μετρητά, πλαστά χαρτονομίσματα «αξίας» 13.000€ και μηχανήματα εκτύπωσης πλαστών χρημάτων.

Οι αρχές εκτιμούν τώρα πως αυτή είναι μόνο μία πτυχή της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης και σύντομα θα αποκαλυφθούν νέα στοιχεία και πληροφορίες. 

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Λάμπρου, οι λοιποί δικαιωματιστές του Σύριζα, οι σύμβουλοι του κου Παρασκευόπουλου στον διαβόητο και φερώνυμο νόμο; Δεν κόπτονται για τα δικαιώματα όλων των καταδίκων; Για το αν ζούνε ή τους απειλούν τη ζωή εγκληματικές οργανώσεις;Ή μόνο για το αν θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας και ο Ξηρός;