Όταν λείπει η μαμά, μπαμπάς και γιος μπορούν να μεταμορφώνονται σε "Έλσα"

Όταν λείπει η μαμά, μπαμπάς και γιος μπορούν να μεταμορφώνονται σε "Έλσα" Facebook Twitter
0

O Ørjan Burøe είναι διάσημος κωμικός στη Νορβηγία και ιδιαίτερα δημοφιλής για τον τρυφερό τρόμε τον οποίο "μιλά" για την οικογένειά του και την ισότητα των φύλων στα social media. 

Πριν από λίγες μέρες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα χιουμοριστικό και συνάμα τρυφερό βιντεάκι με τον 4χρονο γιο του Dexter που αυτομάτως έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Το βίντεο είχε τον τίτλο "Mom is gone, no stress" και δείχνει τους δυο τους -πατέρα και γιο- να τραγουδάνε το αγαπημένο τους κομμάτι από τη δημοφιλή ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen".

Δεν έχει σημασία που το τραγούδι είναι της "Έλσα", της πρωταγωνίστριας αυτής της animation ιστορίας. Δεν έχει σημασία που είναι κορίτσι και για να τη μιμηθούν φοράνε... φορέματα. Οι δυο τους περνάνε καλά!

Το βίντεο μέχρι στιγμής μόνο στο Facebook έχει πάνω από 53 εκ. views και ο κωμικός έχει αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες κολακευτικά σχόλια για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ιδέα των φύλων, μαθαίνοντας στον γιο του με τον καλύτερο τρόπο τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την υπεράσπιση των επιλογών. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ