Τα παιδιά συνηθίζουν το θάνατο στη Βενεζουέλα

Τα παιδιά συνηθίζουν το θάνατο στη Βενεζουέλα Facebook Twitter
EPA/MIGUEL GUTIERREZ
0

Παιδιά παρατηρούν αμήχανα το πτώμα ενός άνδρα που πυροβολήθηκε κατά τις διαδηλώσεις της 23ης Ιανουαρίου, στο Καράκας της Βενεζουέλας, στις 24 Ιανουαρίου 2019. Το ανεξάρτητο παρατηρητήριο των κοινωνικών αναταραχών στη Βενεζουέλα (OVCS) ανέφερε ότι τουλάχιστον δεκατρείς άνθρωποι πέθαναν τις τελευταίες ώρες κατά τη διάρκεια σφοδρών αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, που έχουν συγκλονίσει τη χώρα.

Τα παιδιά συνηθίζουν το θάνατο στη Βενεζουέλα Facebook Twitter
EPA/MIGUEL GUTIERREZ

Την ίδια ώρα, σε ένα άλλο σημείο της εκτροχιασμένης πόλης, άνθρωποι συγκεντρώνονται γύρω από το πτώμα ενός άνδρα που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των ίδιων διαδηλώσεων. Παντού η ίδια απόγνωση, η ίδια οργή, το ίδιο πένθος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM