Το ζεϊμπέκικο του Πάνου Καμμένου στα μπουζούκια και η ατάκα του Σταμάτη Γονίδη

Το ζεϊμπέκικο του Πάνου Καμμένου στα μπουζούκια και η ατάκα του Σταμάτη Γονίδη Facebook Twitter
1

Στο Frangelico όπου τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας και νυν βουλευτής διασκέδασε χτες στα μπουζούκια, όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους δυο τραγουδιστές, που τον καλωσόρισαν με τον Σταμάτη Γονίδη να του απευθύνεται λέγοντας: «Μην εμπιστευτείς ξανά τους αριστερούς». 

Ο Πάνος Καμμένος δεν δίστασε να ανέβει και στην πίστα όπου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο όταν ο Σταμάτης Γονίδης τραγουδούσε το «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά», δίνοντας στον τραγουδιστή ένα φιλί πριν κατέβει και επιστρέψει στο τραπέζι του. 

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια