No.1

Νέα αναβολή στη δίκη του Κώστα Πάσσαρη - Οργή από τους συγγενείς των νεκρών

Νέα αναβολή στη δίκη του Κώστα Πάσσαρη - Οργή από τους συγγενείς των νεκρών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του Κώστα Πάσσαρη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 17 Απριλίου 2019.

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τη δολοφονία δύο αστυνομικών από τον Κώστα Πάσσαρη, κατά τη μεταγωγή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. 

Η δίκη του αναβλήθηκε λόγω γραφειοκρατίας για την προσωρινή παράδοσή του στις ελληνικές δικαστικές αρχές, από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, όπου κρατείται.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης, διαβεβαίωσε από την πλευρά του πως ο κατηγορούμενος επιθυμεί να δικαστεί και να λογοδοτήσει για όσα έχει διαπράξει στην Ελλάδα.

«Κάθε αναβολή μας σκοτώνει ξανά. Το άκουσμά της γίνεται σφαίρα στην καρδιά μας. Φοβόμαστε ότι η δίκη δε θα γίνει ποτέ. Κάνουμε έκκληση να γίνει η δίκη, πριν παραγραφούν τα εγκλήματα» δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων, Αλέξης Αναγνωστάκης.

Ενδεικτικό της καθυστέρησης είναι και το γεγονός πως κάποιοι από τους μάρτυρες έχουν πλέον πεθάνει. 

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM