«Ισχυρή και σταθερή η οικονομία της Τουρκίας» λέει ο Ερντογάν

«Ισχυρή και σταθερή η οικονομία της Τουρκίας» λέει ο Ερντογάν Facebook Twitter
(EPA)
0

«Ισχυρή και σταθερή» χαρακτήρισε σήμερα την τουρκική οικονομία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ίδια ώρα ο πληθωρισμός στην Τουρκία σημειώνει αύξηση και άλλοτε κραταιές τουρκικές επιχειρήσεις κλυδωνίζονται ή καταρρέουν.

Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Τουρκίας-Κιργιστάν στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν Μπισκέκ, ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ισχυρή και σταθερή οικονομία της Τουρκίας μέσω των συναλλαγματικών χειρισμών». Ο Τούρκος πρόεδρος πάντως δεν κατονόμασε τους υπαίτιους των χειραγωγήσεων.

Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμα ότι «η Τουρκία είναι αποφασισμένη να ''εγκαθιδρύσει'' ανεξαρτησία στην οικονομία, κυρίως στην αμυντική βιομηχανία». 

Με πληροφορίες από Ηurriyet Daily News

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM