«Ισχυρή και σταθερή η οικονομία της Τουρκίας» λέει ο Ερντογάν

«Ισχυρή και σταθερή η οικονομία της Τουρκίας» λέει ο Ερντογάν Facebook Twitter
(EPA)
0

«Ισχυρή και σταθερή» χαρακτήρισε σήμερα την τουρκική οικονομία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ίδια ώρα ο πληθωρισμός στην Τουρκία σημειώνει αύξηση και άλλοτε κραταιές τουρκικές επιχειρήσεις κλυδωνίζονται ή καταρρέουν.

Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Τουρκίας-Κιργιστάν στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν Μπισκέκ, ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ισχυρή και σταθερή οικονομία της Τουρκίας μέσω των συναλλαγματικών χειρισμών». Ο Τούρκος πρόεδρος πάντως δεν κατονόμασε τους υπαίτιους των χειραγωγήσεων.

Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμα ότι «η Τουρκία είναι αποφασισμένη να ''εγκαθιδρύσει'' ανεξαρτησία στην οικονομία, κυρίως στην αμυντική βιομηχανία». 

Με πληροφορίες από Ηurriyet Daily News

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Οικονομία / ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Ψήφος εμπιστοσύνης από κορυφαίους επενδυτές παγκοσμίως στο νέο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου – ιστορικό ρεκόρ το συνολικό ποσό των προσφορών για το ελληνικό χρηματιστήριο 
THE LIFO TEAM