Τα «μαζεύει» η Αυλωνίτου: «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις»

Τα «μαζεύει» η Αυλωνίτου: «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις» Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Τη λύπη της για τις «ατυχείς», όπως τις χαρακτηρίζει, εκφράσεις που χρησιμοποίησε, εκφράζει η Ελένη Αυλωνίτου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την πρωτοφανή υβριστική επίθεσή της εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νωρίτερα σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως λέει «τεράστιες κοτσάνες» και «π@π@ριές» για τις φονικές πυρκαγιές.

Μετά την πολιτική θύελλα που ξέσπασε από τις δηλώσεις της, η Ελένη Αυλωνίτου έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας πως λυπάται βαθύτατα.

Ειδικότερα, σημειώνει: «Λυπάμαι βαθύτατα γιά τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους σε τηλεοπτική επομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης».

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εν μέσω αντιπαράθεσής της με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (ΝΔ), η Ελένη Αυλωνίτου είπε χαρακτηριστικά:

«Στα πλαίσια της π@π@ριάς, που είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είναι το Χάρβαρντ και κάποια στοιχεία φυσικής τα έχει μάθει. Αυτοί που του τα είπανε να τα πει. Αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης, που κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν βρέθηκε κανείς να πει στους πολίτες ότι για να προστατευτούν από τα εγκαύματα θα πρέπει να φοράνε βρεγμένα ρούχα. [...] Η θερμότητα μεταφέρεται πιο γρήγορα έτσι. Γιατί βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα που είναι τελείως λάθος και κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί δεν εκπαίδευσε τους πολίτες; Γίνεται να θέλει να γίνει πρωθυπουργός και να λέει τέτοια πράγματα στον κόσμο;».

Επίσης, επέμεινε στην πρόσφατη δήλωσή της ότι «κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά».

 
Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ