Συνελήφθη 31χρονος που λήστευε πεζούς και έκλεβε σπίτια στην Αττική

Συνελήφθη 31χρονος που λήστευε πεζούς και έκλεβε σπίτια στην Αττική Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στα χέρια της αστυνομίας Χαλανδρίου βρίσκεται ένας 31χρονος που λήστευε πεζούς και διέπραττε κλοπές σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, εδώ και τέσσερις μήνες ο δράστης είχε συστήσει σπείρα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται, διαπράττοντας ληστείες και κλοπές. 

Τα μέλη της σπείρας εισέρχονταν, πρωινές και βραδινές ώρες, σε οικίες, παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα και αφού ερευνούσαν τους χώρους, αφαιρούσαν κοσμήματα, χρυσαφικά, χρήματα, διάφορα τιμαλφή καθώς και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα τρεις περιπτώσεις ληστειών και πέντε περιπτώσεις κλοπών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM