Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρά 13 παιδιά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρά 13 παιδιά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο Facebook Twitter
EPA/STR
0

Δεκατρία παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα όταν τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε αφρούρητη σιδηροδρομική διάβαση στο βόρειο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της Ινδίας, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

Άλλα οκτώ παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό έχουν τραυματιστεί και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, πρόσθεσε ο αξιωματικός και διευκρίνισε ότι συνολικά στο λεωφορείο επέβαιναν 22 παιδιά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, ενώ το μικρό λεωφορείο μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο τους. Το όχημα συγκρούστηκε με τον επιβατικό συρμό Σιουάν-Γκοραχπούρ. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη γίνει σαφή, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας.

Πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό δυστύχημα με θύματα μαθητές μέσα σε λιγότερες από δύο εβδομάδες.

Τουλάχιστον 24 παιδιά και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν όταν σχολικό έπεσε σε χαράδρα από ορεινό δρόμο στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Χιμάτσαλ Πραντές την 9η Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM