Αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη πωλούσε προϊόντα «μαϊμού»

Αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη πωλούσε προϊόντα «μαϊμού» Facebook Twitter
0

Γνωστός αθλητικός παράγοντας του Ηρακλείου Κρήτης φαίνεται ότι ήταν έτοιμος να «σπρώξει» στην αγορά μεγάλες ποσότητες προϊόντων «μαϊμού».

Οι αστυνομικές αρχές, μετά από ημέρες παρακολούθησης, εντόπισαν σήμερα τον δράστη οδηγώντας τον στο αστυνομικό μέγαρο για περαιτέρω ανάκριση.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς οι αρχές έχουν συλλάβει τόσο τον ίδιο, όσο τον γιο του και έναν ακόμα συγγενή του.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απάτη κατ συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Την ίδια ώρα, από την καταμέτρηση των προϊόντων μαϊμού φαίνεται ότι η ποσότητα ξεπερνά τις 10.000.

Ο συγκεκριμένος αθλητικός παράγοντας όπως αναφέρει το cretapost, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις τοπικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Ελλάδα / Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο κύμα καύσωνα στην Ελλάδα – Αναμένονται εξαιρετικά θερμές ημέρες και «καυτές» νύχτες στα αστικά κέντρα
LIFO NEWSROOM