Τη Δευτέρα ξεκινούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για τις παραλίες

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για τις παραλίες Facebook Twitter
0

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την παραχώρηση τμημάτων του αιγιαλού και παραλιών σε επιχειρηματίες, για «απλή χρήση» ενόψει του καλοκαιριού. 

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που εφαρμόζεται η ηλεκτρονική διαδικασία, μετά την περσινή, πιλοτική δοκιμή του συστήματος, μέσω του οποίου παραχωρήθηκαν συνολικά 61 παραλίες. 

Στόχος της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας είναι η διεξαγωγή περισσότερων ηλεκτρονικών δημοπρασιών, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς η ηλεκτρονική διαδικασία είναι απολύτως διαφανής και επιτρέπει την ευρύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος.  

Ενδεικτικό της περσινής ζήτησης είναι το γεγονός πως οι τιμές κλεισίματος ήταν 50% υψηλότερες από τις τιμές εκκίνησης.

Το υπουργείο επιθυμεί τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή επιχειρηματιών, ώστε ταυτόχρονα με την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουόμενων να αυξηθούν και τα έσοδα για το Δημόσιο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM