Στον ανακριτή ο 58χρονος που είχε φυλακίσει τα ξαδέλφια του στο Ωραιόκαστρο

Στον ανακριτή ο 58χρονος που είχε φυλακίσει τα ξαδέλφια του στο Ωραιόκαστρο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 58χρονος που είχε φυλακίσει τα ξαδέλφια του στο Ωραιόκαστρο για να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σε βάρος του 58χρονου αλλά και των δύο φερόμενων ως συνεργών του, της κόρης του και μίας ακόμα γυναίκας, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Τα δύο αδέλφια βρίσκονται από το Σάββατο στην ασφάλεια του σπιτιού τους στις Σέρρες, απ' όπου από εκεί τους απήγαγε ο δράστης πριν από περίπου οκτώ μήνες.

Ο δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι τους κρατούσε ομήρους για να τους αποσπάσει χρήματα, προκειμένου να σπουδάσει η κόρη του στο εξωτερικό. Τα ποσά που συνολικά είχαν φτάσει τα 81.000 ευρώ μεταφέρονταν στον λογαριασμό του ίδιου αλλά και σε λογαριασμούς της κόρης του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM