Στις 27 Απριλίου οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο

Στις 27 Απριλίου οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο Facebook Twitter
0

Στις 27 Απριλίου οι φοροεισπρακτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η Επιχειρησιακή Μονάδα Είσπραξης, τα Ελεγκτικά Κέντρα και οι ΔΟΥ, δηλαδή οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ που είναι αρμόδιες για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών προς το Δημόσιο, θα αρχίσουν από τις 27 Απριλίου να πραγματοποιούν τους πρώτους e-πλειστηριασμούς ακινήτων σε βάρος οφειλετών τους. 

Στις 27 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί από τις φοροεισπρακτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ 7 συνολικά ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και άλλοι 2 στις 16 Μαΐου. Όλοι αυτοί οι πλειστηριασμοί αφορούν σε μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και, συγκεκριμένα, σε ποσά ληξιπρόθεσμων οφειλών που ξεκινούν από 577.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 36,32 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα των 9 αυτών πρώτων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της ΑΑΔΕ περιλαμβάνει βιομηχανικά κτίρια, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδο στο Λαγονήσι και μία μεζονέτα που ανήκει σε γνωστό σχεδιαστή μόδας. Συνεπώς, στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας μικροοφειλετών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM