Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών: Οι σημερινοί πλειστηριασμοί δεν αφορούν «κύρια κατοικία»

Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών: Οι σημερινοί πλειστηριασμοί δεν αφορούν «κύρια κατοικία» Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι 25 πλειστηριασμοί «δεν αφορούν την κύρια κατοικία των οφειλετών».

Πιο συγκεκριμένα, οι πλειστηριασμοί που είναι προγραμματισμένοι για σήμερα Πέμπτη, 15 Μαρτίου, σε συμβολαιογράφο στην περιοχή του Συντάγματος, «αφορούν επαγγελματικούς χώρους στην πλατεία Καρύτση για οφειλές μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς και ένα διαμέρισμα στη Βούλα Αττικής για οφειλές εκατομμυρίων ευρώ και «δεν αφορούν την κύρια κατοικία των οφειλετών».

Επιπλέον, ο Σύλλογος επαναλαμβάνει ότι θα εξακολουθήσει να παρέχει σχετική ενημέρωση με συνέπεια στον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του ως θεματοφύλακα της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης, με σεβασμό στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να έχουν έγκυρη ενημέρωση και με ευαισθησία σε όλους εκείνους που έχουν αντιμετωπίσει με κάθε δυνατό μέσο και με αξιοπρέπεια τις οικονομικές δυσχέρειες που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην κρίση της ελληνικής οικονομίας.

Άλλωστε - καταλήγει η ανακοίνωση - αυτό που απαιτείται υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες είναι να παρέχεται επαρκής και έγκυρη ενημέρωση προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων, που δυναμιτίζουν το κλίμα χωρίς να προσδίδουν καμία ουσιαστική υπηρεσία τόσο στη διαδικασία όσο και στην επίλυση των σχετικών προβλημάτων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM