«Ο Τσίπρας τα παίρνει. Είναι αχρείος και άθλιος» - Σκληρή επίθεση και καταγγελίες Γεωργιάδη

«Ο Τσίπρας τα παίρνει. Είναι αχρείος και άθλιος» - Σκληρή επίθεση και καταγγελίες Γεωργιάδη Facebook Twitter
2

Προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αlpha, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο».

Τόνισε πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι».

Είπε μάλιστα πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει» και πως θα κάνει αποκαλύψεις, όταν έρθει η ώρα στην επιτροπή της Βουλής.

«Στην Προκαταρκτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του.

«Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα΅, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αχρείο» και «άθλιο» κατηγορώντας τον πως έστησε τη «σκευωρία» -όπως είπε- της Novartis.

Mε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στις δηλώσεις.

Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει, ότι «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνiς Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

Σημειώνει ότι «αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της ΝΔ, θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας» και συμπληρώνει, ότι «επειδή όμως έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια