Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στον ΟΑΣΘ

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στον ΟΑΣΘ Facebook Twitter
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
0

Εξονυχιστικό έλεγχο στις συμβάσεις που υπογράφηκαν από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αλλά και ενδελεχή έρευνα στις συναλλαγές που αφορούν την αγοραπωλησία μετοχών του Οργανισμού κατά τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησε κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του φορέα, Σάββας Παναγιωτίδης.

Η παρέμβαση της Οικονομικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό τυχόν οικονομικών ατασθαλιών και κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης του ΟΑΣΘ, προκλήθηκε ύστερα από σχετική αναφορά που υπέβαλαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλός του του Οργανισμού.

Ο κ. Παναγιωτίδης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα. «Είναι μεγάλος ο όγκος της δουλειάς που έχουν να κάνουν» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Ελλάδα / Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Θοδωρής Κολυδάς, Γιώργος Τσατραφύλλιας και Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνουν λόγο για έντονη αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Χάρτες με την πορεία των φαινομένων
LIFO NEWSROOM