Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μόλις πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και αποθεώνει την κυβέρνηση

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μόλις πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και αποθεώνει την κυβέρνηση Facebook Twitter
2

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη, εντάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Σε αποκλειστική της δήλωση στο ΑΠΕ ΜΠΕ, η κ. Μεγαλοοικονόμου πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και στη συνέχεια ανεξάρτητη εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή - και η αλήθεια είναι πως δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της με την κυβέρνηση. 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ανέλαβε όταν η ελληνική οικονομία και κοινωνία αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών. Δεν είχε ευθύνες γι αυτό, ούτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε τα τελευταία 40 χρόνια», αναφέρει.

«Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έγιναν θαύματα ούτε περιμέναμε να γίνουν, όμως η εικόνα της χώρας αρχίζει να αλλάζει. Αυτό φαίνεται από την θετική αντίδραση των αγορών, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε τα επιτόκια να έχουν φθάσει στα επίπεδα του 2006, πριν δηλαδή να μπούμε στην κρίση, διεθνώς αναγνωρίζεται ότι η χώρα είναι σταθερή και μπορούν να γίνουν επενδύσεις, και όλοι όσοι ήταν πριν εναντίον μας τώρα είναι υπέρ μας. Επέλεξα λοιπόν να συστρατευτώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε.

Εξηγώντας την θετική ψήφο της στο πολυνομοσχέδιο, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι, η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα ήταν αναγκαία για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018.

Επιπλέον, όπως είπε, ορισμένα από τα μέτρα που περιλαμβάνει, όπως η ολοκλήρωση του κτηματολογίου, έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια για το καλό της οικονομίας. Αναφορικά με τα οικογενειακά επιδόματα εκτίμησε, ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές απώλειες για τους δικαιούχους ενώ πρόσθεσε, ότι είπε και ο πρωθυπουργός, θα μπορούσαν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις όπου απαιτείται μετά τον Αύγουστο του 2018.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM