ΑΝΕΛ: «Από ό,τι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κ.Ο.»

ΑΝΕΛ: «Από ό,τι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κ.Ο.» Facebook Twitter
SOOC
0

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε στο θέμα της παραίτησης του Κώστα Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και επισήμανε απαντώντας στον ίδιο, ότι απ' όσο γνωρίζει, ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Από ότι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση με τον κ. Καμμένο και του ζητήθηκε παραίτηση από το υπουργείο. Μετά τις δηλώσεις του, υπήρξε και ακαριαία αντίδραση από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου στον Real Fm και συνέχισε:

«Οι δηλώσεις αυτές είναι άστοχες, ανεπίτρεπτες και προσβλητικές. Είναι εκτός των δικών μας πιστεύω και δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους θέσεις. Το πώς θα εξελιχθεί η όλη συνεργασία είναι θέμα για το οποίο δεν αποφασίζω εγώ».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM