Επίκαιρη ερώτηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την «έξαρση της εγκληματικότητας»

Επίκαιρη ερώτηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την «έξαρση της εγκληματικότητας» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Σε μπρα-ντε-φερ με θέμα την δημόσια ασφάλεια καλεί τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης και την επίθεση σε Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι.

Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλογίζει στην κυβέρνηση «ανοχή» σε φαινόμενα βίας, ενώ ταυτόχρονα την κατηγορεί για «υπονόμευση» της αντεγκληματικής πολιτικής, η οποία όπως τονίζει άφησε τεράστια κενά στη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Κάνοντας λόγο για έξαρση της εγκληματικότητας και των φαινομένων βίας, καλεί τον κ. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις στην Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή, υπενθυμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός σε ανάλογη συζήτηση τον περασμένο Φεβρουάριο ο πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει το ζήτημα της ανομίας και της εγκληματικότητας «ανεπίκαιρο».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM