Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στον Α. Παντελεήμονα- Βρέθηκε με τα χέρια δεμένα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης

Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στον Α. Παντελεήμονα- Βρέθηκε με τα χέρια δεμένα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα σήμερα νωρίς το πρωί μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από ένοικους της πολυκατοικίας, μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, στην οδό Στριφτόμπολα, είδαν το πτώμα της γυναίκας κάτω από κρεβάτι, σε προχωρημένη σήψη με τα χέρια δεμένα.

Πρόκειται πιθανότατα για γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα δίωξης ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» στην υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM