ΝΔ για Τσίπρα- Καμμένο: Τα ψέματα και τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος- Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε

ΝΔ για Τσίπρα- Καμμένο: Τα ψέματα και τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος- Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Για «ψέματα και σκάνδαλα» κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο η Νέα Δημοκρατία, που σε ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το ταξίδι του στο Λονδίνο, τα ποσά που ξόδεψε εκεί και τον τρόπο που πλήρωσε τη διαμονή του.

Σε ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου, η ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες. «Η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία. 

Να σημειωθεί πως σύμφωνα την απόδειξη που ήρθε στη δημοσιότητα, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να πλήρωσε το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο με μετρητά, και όχι με την πιστωτική του κάρτα όπως διαβεβαίωσε την ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM