Tις πληγείσες από την πετρελαιοκηλίδα περιοχές επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Tις πληγείσες από την πετρελαιοκηλίδα περιοχές επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης Facebook Twitter
0

Επίσκεψη στις περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου θα επισκεφθεί το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τους δημάρχους της περιοχής, θα επισκεφθεί το Φάληρο, τον Άλιμο και τη Γλυφάδα ενώ σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η ΝΔ θα καταθέσει σήμερα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο υπουργός Ναυτιλίας σε συνέντευξη του σήμερα στα Παραπολιτικά, έθεσε στη διάθεση του Πρωθυπουργού την παραίτηση του και εκτίμησε ότι «πολύ σύντομα θα έχουμε θεαματική βελτίωση της κατάστασης». 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM