Σκιάθος:Τραγικό τέλος για 49χρονο τουρίστα- Είχε χαθεί από χθες στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου

Σκιάθος:Τραγικό τέλος για 49χρονο τουρίστα- Είχε χαθεί από χθες στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου Facebook Twitter
0

Τραγικό επίλογο είχε η αναζήτηση ενός 49χρονου τουρίστα στη Σκιάθο, που χθες το βράδυ αποφάσισε να πάει για ψαροντούφεκο, ενώ στην περιοχή επικρατούσε άστατος καιρός.


Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Σκιάθου με πλωτά μέσα και εθελοντές, εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κάστρου η σορός του 49χρονου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν έπειτα από επικοινωνία της αδερφής του τουρίστα με τις Αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 49χρονος βούτηξε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στην περιοχή Λιγαριές, στα βόρεια του νησιού.


Ο 49χρονος, που ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία, είχε έλθει στην Ελλάδα για διακοπές στην Σκιάθο και ήταν αλβανικής καταγωγής.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM