Επιμένει ο Καμμένος για Βούτση: Δεν είμαστε ταλιμπάν αλλά έχουμε Σύνταγμα

Επιμένει ο Καμμένος για Βούτση: Δεν είμαστε ταλιμπάν αλλά έχουμε Σύνταγμα Facebook Twitter
0

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Βούτσης για το θέμα της Ορθοδοξίας.

Ο προέδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης διευκρίνισε ότι «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας αλλά η χώρα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος».

«Τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του, όταν, όμως, γίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη μια απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ που μετέχουμε στην κυβέρνηση» πρόσθεσε και συμπλήρωσε, «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Στο θέμα των παρελάσεων και στην συζήτηση που ανακινείται για κατάργησή τους, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «όταν συγκροτήθηκε αυτή η κυβέρνηση έγραφαν τα πρωτοσέλιδα ότι θα καταργηθούν οι παρελάσεις αλλά οι παρελάσεις έχουν ενισχυθεί», ωστόσο στο ζήτημα των σημαιοφόρων εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι όλα αυτά με τους σημαιοφόρους έχουν να κάνουν με το δημοτικό.

Όπως είπε «θα συμμετέχουμε στην κυβέρνηση με κόκκινες γραμμές τα θέματα της θρησκείας, της πατρίδας, τα εθνικά και της ελεύθερης οικονομίας. Όταν ξεπερνούν τέτοια θέματα (όπως οι δηλώσεις του κ. Βούτση) τη συμφωνία που έχουμε κάνει τότε εκφέρουμε δημόσιο λόγο».

«Η συνεργασία μας με το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική και ειλικρινής. Εκεί που έχουμε διαφωνία το συζητάμε μαζί και εκεί που διαφωνούμε δεν προχωρούμε μαζί. Αν αναζητούν λόγο ρήξης στα εθνικά θέματα είναι λάθος της αντιπολίτευσης» κατέληξε ε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM