Ανάβυσσος: Με εγκαύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες

Ανάβυσσος: Με εγκαύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες Facebook Twitter
0

Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Ανάβυσσο, διακομίστηκαν πριν από λίγο με εγκαύματα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Παράλληλα, από τη φωτιά έχουν υποστεί ζημιές δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η εκπρόσωπός της Σταυρούλα Μαλλίρη, δεν έχει ενημερωθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, για ζημιές σε οικίες.

 

Όπως είπε ακόμη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η κ.Μαλλίρη, η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, ενώ πρόσθεσε πως η Πυροσβεστική δεν ζήτησε εκκένωση οικισμών της περιοχής.

 

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν αυτήν την ώρα 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα μίας ομάδας, καθώς και δύο ελικόπτερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM