Σοκ στα Χανιά με πτώμα 30χρονης γυναίκας που επέπλεε στη θάλασσα

Σοκ στα Χανιά με πτώμα 30χρονης γυναίκας που επέπλεε στη θάλασσα Facebook Twitter
0

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί περαστικοί στα Χανιά όταν είδαν στην θάλασσα να επιπλέει ένα πτώμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σημειώθηκε στις 7 το πρωί στην περιοχή της Νέας Χώρας των Χανίων κοντά στο κολυμβητήριο.

Αμέσως στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στην περιοχή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το άψυχο σώμα στο νοσοκομείο των Χανίων με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη να διενεργεί τη νεκροψία – νεκροτομή. Το cretapost, επικοινώνησε με τον κ. Παπαδομανωλάκη, ο οποίος ανέφερε πως το πτώμα ανήκει σε μία 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία.

«Ο θάνατος της 30χρονης γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό ο οποίος επήλθε στις 5 σήμερα τα ξημερώματα. Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας δεν βρέθηκαν κακώσεις ή σημάδια πάλης που να οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Το μόνο που βρέθηκε είναι ένα επιπόλαιο τραύμα που πρέπει να έγινε όταν η γυναίκα γλίστρησε, έχασε τις αισθήσεις της, και έπεσε στη θάλασσα», επεσήμανε ο κ. Παπαδομανωλάκης.

πηγή: cretapost.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 12 από τους εμπλεκόμενους φέρονται να αποκόμισαν συνολικά παράνομα οφέλη άνω των 440.000 ευρώ, με τις επιδοτήσεις που έλαβε ο καθένας να κυμαίνονται από 13.000 έως και 91.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ελλάδα / Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και γνωστός drag performer, έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος
LIFO NEWSROOM