Τσίπρας από την Κίνα: Η Ελλάδα στον πυρήνα του σχεδιασμού τριών εμπορικών δρόμων

Τσίπρας από την Κίνα: Η Ελλάδα στον πυρήνα του σχεδιασμού τριών εμπορικών δρόμων Facebook Twitter
2

«Η Ελλάδα βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού σειράς δρόμων εμπορίου που ξεκινούν με σκοπό να διασυνδέσουν οικονομικά τρεις ηπείρους και να ενισχύσουν τους δεσμούς των λαών τους» τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο twitter για τη συμμετοχή της χώρας και του ιδίου, μαζί με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων συνολικά 28 χωρών, στην Πρωτοβουλία Belt and Road (Μια Ζώνη, Ενας Δρόμος) της κυβέρνησης της Κίνας, το φόρουμ της οποίας ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πεκίνο.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσίπρα έχει ως εξής: «Οι εμπορικές και πολιτισμικές ανταλλαγές μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων εκτείνονται σε βάθος χιλιάδων ετών. Η πρωτοβουλία #BeltAndRoad  δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις ανταλλαγές ανάμεσα στους λαούς μας & στο μέλλον. Η Ελλάδα βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού  σειράς δρόμων εμπορίου που ξεκινούν με σκοπό να διασυνδέσουν οικονομικά τρεις ηπείρους και να ενισχύσουν τους δεσμούς των λαών τους».

 


 


 


Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια