Εκπλήξεις δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στη Γαλλία λίγο πριν από τις κάλπες - Ο Μελανσόν απειλεί

Εκπλήξεις δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στη Γαλλία λίγο πριν από τις κάλπες - Ο Μελανσόν απειλεί Facebook Twitter
0

Η Μαρίν Λε Πεν συγκεντρώνει το 22% των προτιμήσεων ψήφου για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, με τον Εμμανουέλ Μακρόν, επίσης να έχει 22%, ενώ ακολουθεί ο Ζαν-Λικ Μελανσόν με 20% κι ο Φρανσουά Φιγιόν με 19%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Le Monde / Ipsos).

 

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση ο Μακρόν θα νικήσει τη Λε Πεν κατά το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με 63%, ενώ ο Μακρόν θα νικούσε και τον Φιγιόν στο δεύτερο γύρο, με ποσοστό 64%.

 

Ο Φιγιόν θα νικούσε τη Λε Πεν με ποσοστό 56% στο δεύτερο γύρο. Επίσης, ο Μελανσόν θα νικούσε τη Λε Πεν εξασφαλίζοντας το 60% των ψήφων στο δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

 

Ο Μελανσόν θα νικούσε τον Φιγιόν στο δεύτερο γύρο, με ποσοστό 60%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας δημοσκόπησης.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM