Η συγκίνηση της Άννας Βαγενά στη Βουλή

Η συγκίνηση της Άννας Βαγενά στη Βουλή Facebook Twitter
1

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή, στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Η κ. Βαγενά ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της και ενώ διηγούνταν την εμπειρία της από το ταξίδι στη Βουλγαρία για την αποτέφρωση της σορού του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «δεν μπορεί εμείς να έχουμε μεσαίωνα και η Βουλγαρία όχι, λες και στη γειτονική αυτή χώρα δεν είναι θρήσκοι».

Συγκινημένος απευθύνθηκε στην κ. Βαγενά και ο Σπύρος Λυκούδης ο οποίος ήταν στην έδρα, λέγοντας της ότι όλοι οι βουλευτές είναι δίπλα της σε αυτή την φάση.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Λυπάμαι για τον Κηλαηδόνη που υπήρξε πάντα έντιμος. Κ.α Βαγενά ένας από τους λόγους που κάποιοι σας ψήφισαν ήταν γιατί δείχνατε ξεκάθαρα πως ήσασταν εναντίον του σκοταδισμού της εκκλησίας. Αλλά δυστυχώς αγκαλιάζεστε κι εσείς με τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους της που είναι υπεύθυνοι για τον σκοταδισμό που κατηγορείτε. Λυπάμαι για την απώλειά σας αλλά λυπάμαι που μόνο με την απώλεια καταλάβατε τον πόνο κι άλλων ανθρώπων. Ας θυμηθούμε την ταλαιπωρία του Χατζησάββα και του συντρόφου του που λοιδωρήθηκε πάνω στην απώλεια σαν "αξύριστη χήρα". Ακόμη κι αυτή τη στιγμή αντί να σηκώσετε ανάστημα και να εναντιωθείτε σ'αυτούς που αρνούνται σε συνανθρώπους τους βασικά δικαιώματα πάτε έρποντας λέγοντας πως προσεύχεστε. Δεν έχει σημασία το πιστεύω σας. Το πως θα θαφτώ ή θα παντρευτώ ή θα ζήσω τη ζωή μου, όσο δεν πειράζει τη ζωή του αλλουνού είναι ανθρώπινο δικαίωμά μου. Σαφώς και πρέπει να επιβληθεί η επιλογή της αποτεφρώσεως. Και ν'αρχίσουμε να μιλάμε και για κάτι άλλο. Για την πολιτική κηδεία. Άντε σιγά σιγά