Χαλκιδική: Βρέθηκε στην Αλβανία και είναι ασφαλής η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί

Χαλκιδική: Βρέθηκε στην Αλβανία και είναι ασφαλής η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί Facebook Twitter
1

Ασφαλής και καλά στην υγεία της είναι η 15χρονη Λάουρα Τ., που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, καθώς εντοπίστηκε στην Αλβανία, στο σπίτι της αδερφής του πατέρα της, όπως προκύπτει από ενημέρωση των ελληνικών αστυνομικών αρχών, μέσω εγγράφου της Ιντερπόλ.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, το "Χαμόγελο του Παιδιού" επισημαίνει: "προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί, μόλις 15 ετών, κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες αρχές". Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ακόμη ότι «τo "Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

 
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM