Νέα διακοπή υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη από τις 11 το βράδυ

Νέα διακοπή υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη από τις 11 το βράδυ Facebook Twitter
0

Σε νέα διακοπή υδροδότησης κατά την διάρκεια της νύχτας, για την μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών και σε μικρότερη περιοχή, θα προχωρήσει η ΕΥΑΘ Α.Ε., επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, "προκειμένου να περιοριστεί η παραγωγή κι η τροφοδοσία ύδατος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης και τις πηγές της Αραβησσού αντίστοιχα, που είχαν αγγίξει τα μέγιστα όριά τους τις τρεις προηγούμενες ημέρες".


Συγκεκριμένα, η υδροδότηση θα διακοπεί από τις 11 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. ανατολικά σε τμήματα της Καλαμαριάς, της Ανάληψης, της Κάτω Τούμπας και του Ντεπώ και δυτικά σε περιοχές των Συκεών και στα Πεύκα.

Η ΕΥΑΘ υπογραμμίζει ότι "με τη διευθέτηση αυτή θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι υψηλότερες γεωγραφικά περιοχές " της πόλης.


"Η πορεία της στάθμης των δεξαμενών, παρά τη λειτουργία σήμερα για πρώτη φορά από την εκδήλωση του προβλήματος των σχολικών μονάδων, αποτελεί ένδειξη για την εξισορρόπηση του υδροδοτικού συστήματος τις αμέσως επόμενες ημέρες", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM