Ο Απόστολος Γκλέτσος υποψήφιος Περιφερειάρχης

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποψήφιος Περιφερειάρχης Facebook Twitter
1

Ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα και αναμένεται να το ανακοινώσει και επίσημα σε εκδήλωση που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Όπως μετέδωσε το Lamiareport.gr στην ανακοίνωση ο Δήμαρχος Στυλίδας μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας...»

Η πλήρης ανακοίνωση:

«Στις 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:45μ.μ. στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Επίσης, οι ομιλητές κ. Βαφείδου Αντιγόνη, κ. Φύκα Βάνα και ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Γκλέτσος Απόστολος θα δώσουν πληροφορίες και θα αναπτύξουν θέματα όπως το διεθνές δίκτυο Paraction και τεκμηριωμένες απόψεις από δράσεις-έργα του άμεσου παρελθόντος για το μέλλον της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τ

ο όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας.


Η παρουσία σας αποτελεί τιμή.»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM