Κίνα: Έντεκα εργαζόμενοι είναι παγιδευμένοι σε ανθρακωρυχείο, μετά από έκρηξη

Κίνα: Έντεκα εργαζόμενοι είναι παγιδευμένοι σε ανθρακωρυχείο, μετά από έκρηξη Facebook Twitter
0

Έντεκα εργαζόμενοι είναι παγιδευμένοι σε ανθρακωρυχείο, μετά από έκρηξη που έγινε από αέριο, στην κεντρική επαρχία Χουμπέι, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενη πηγή της τοπικής επαρχιακής διοίκησης.

 

Η έκρηξη έγινε χθες στις 23:20 πριν από τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) στην περιοχή Μπαντόνγκ, ενώ εντός του ορυχείου βρίσκονταν 46 ανθρακωρύχοι.

 

Δεξαέξι ανθρακωρύχοι βρίσκονταν στην περιοχή των εξορύξεων άνθρακα όταν έγινε η έκρηξη. Από αυτούς οι πέντε έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια, ενώ οι υπόλοιποι έντεκα παραμένουν παγιδευμένοι.

 

Τα σωστικά συνεργεία διοχετεύουν αέρα στο σημείο όπου παραμένουν παγιδευμένοι οι ανθρακωρύχοι, ενώ οι διασώστες που επιχειρούν είναι εξοπλισμένοι με ειδικούς αναπνευστήρες. Παράλληλα, γίνεται κι έλεγχος σταθερότητας των εδαφών υπογείως του ορυχείου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM