Τομ Χανκς: Έχουμε μπροστά μας τη χειρότερη εποχή, θα μας προστατεύσει το Σύνταγμα

Τομ Χανκς: Έχουμε μπροστά μας τη χειρότερη εποχή, θα μας προστατεύσει το Σύνταγμα Facebook Twitter
0

Συγκλονισμένες είναι οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τομ Χανκς, ύστερα από τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

 

Μιλώντας κατά την απονομή των βραβείων του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) ο ηθοποιός και υποστηρικτής του δημοκρατικού κόμματος, ο οποίος είναι μία από τις 21 προσωπικότητες που ο Μπαράκ Ομπάμα απένειμε το Μετάλλιο της Ελευθερίας είπε:

«Η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει την χειρότερη εποχή, έχουμε όμως ένα θαυμάσιο Σύνταγμα που μπορεί να μας προστατέψει».

 

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «La Repubblica», περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο Χόλιγουντ, o Χανκς είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τον ηρωισμό του κοινού ανθρώπου.

 

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα για την πολιτική, για τη νέα του ταινία «Sully», αλλά και για τη σχέση του με τον σκηνοθέτη Κλιντ Ίσγουντ. Όπως είπε παρότι με τον σκηνοθέτη έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους καθώς δεν συζητάνε πολιτικά θέματα.

 

Αναφερόμενος στην ταινία «Sully», που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Chesley «Sully» Sullenberger, ο οποίος στις 15 Ιανουαρίου του 2009 έσωσε τις ζωές των 155 επιβατών με προσθαλάσσωση έκτακτης ανάγκης στον ποταμό Hudson, αλλά στη συνέχεια ερευνήθηκε από τις ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ήθελαν να διαπιστώσουν εάν αυτό που έκανε ήταν υπερβολικό, ο ηθοποιός είπε ότι πρόκειται για μια ταινία που ασχολείται με ένα θέμα ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε συμβεί την 11η Σεπτεμβρίου. Υπήρχε ένας πιλότος που με αυτοθυσία έσωσε το αεροπλάνο, τους επιβάτες και απέφυγε μία τεράστια τραγωδία.

 

O Tομ Χανκς και η Όπρα Γουίνφρι είναι εν τω μεταξύ τα δύο πρόσωπα που προτείνει ο Μάικλ Μούρ για την προεδρία των Δημοκρατικών, φέροντας ως παράδειγμα τους αστέρες που χρησιμοποίησαν οι ρεπουμπλικανοί και έγιναν πρόεδροι των ΗΠΑ, ή κυβερνήτες, όπως ο Ρίγκαν και ο Σβαντζενέγκερ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM